BIJ EXCELSIOR MARIABURG HANTEREN WIJ VOLGENDE KERNWAARDEN

RESPECT

Iedereen binnen onze club (spelers, trainers, bestuurders, afgevaardigden, supporters, …) dient respect te tonen voor medespelers, tegenstanders, scheidsrechters, trainers en begeleiders, materiaal en infrastructuur. Enkel door respect te hebben voor een ander kan je respect terugverdienen. Op en naast het veld moet fairplay op de eerste plaats komen.

TEAMGEEST

De voetbalsport is een teamsport. Daarom handelen we bij EXCELSIOR MARIABURG als één team. Niet alleen op het terrein, maar ook ernaast. Wij hebben één gemeenschappelijke visie en weten dat het team als geheel sterker is dan de optelsom van de individuen die er deel van uitmaken.

COMMUNICATIE

Goede, correcte communicatie kan veel misverstanden voorkomen. Met vragen en/of problemen kan je steeds bij de trainer of jeugdcoördinator terecht. Voor commentaar op andere spelers ben je aan het verkeerde adres. Een positieve ingesteldheid van iedereen is al een heel goede start.

DISCIPLINE

Duidelijke afspraken worden gemaakt en dienen nageleefd te worden voor ene vlot verloop. Zonder discipline naast het veld geen discipline op het veld…

PASSIE

(credits image : **)

We hebben bij EXCELSIOR MARIABURG passie en dat willen we uitstralen ! “Voetbal speel je met de borst vooruit, fier op onze club EXCELSIOR MARIABURG”. Een passie die ons allemaal met elkaar verbindt.

 

**(credits image : https://www.cheapsnowgear.com/collections/womens-ski-gloves)