Fotografie en video

Wist U dat wij een fotosite hebben? Op https://www.flickr.com/photos/kmvk staan bij 10.000 foto’s in meer dan 200 albums van haast elke ploeg van 2010 tot nu!
Mooi gerangschikt per jaar en per ploeg of activiteit!

Velen van U houden van een foto of video op de site, de Facebook pagina en zeker op Instagram. Maar deze media komen er niet vanzelf. Ze komen van sympathisanten, en vrienden van Excelsior Mariaburg of van hobby fotografen en liefhebbers.

We doen dan ook graag een warme oproep om ons uw video’s en foto’s te sturen naar info@excelsiormariaburg.be, graag de originele bestanden via de gratis service van www.wetransfer.com met vermelding van de ploeg, de activiteit, wedstrijd en datum. Gelieve de media niet te versturen via mail of Whatsapp omdat deze automatisch de kwaliteit van de media aanpassen.

Ben jij of ken jij een amateur of hobby fotograaf, een student fotografie of ben je gewoon gepassioneerd door fotografie, dan ben jij misschien wel onze man/vrouw!
Wij zoeken een gepassioneerde fotograaf met aangepaste uitrusting voor actiefoto’s of -filmpjes van de wedstrijden van onze eerste ploeg of bepaalde topmatchen.

Aarzel niet en beleef je passie! Laat van je horen!