21 november 2021

Way to Play voetbalkamp – Krokusvakantie

Zoals reeds eerder gemeld wordt er tijdens de krokusvakantie opnieuw een voetbalkamp georganiseerd door WAY TO PLAY op onze Campus Zwemdok.

De info die wij ontvingen van Way To Play vindt u hieronder.


Beste ouder,

Het einde van het jaar komt stilaan in zicht dus zijn we ondertussen al weer bezig met de planning van onze kampen in 2022. Tijdens de Krokusvakantie organiseren we weer met veel plezier een voetbalkamp op de velden van Excelsior Mariaburg!

We bieden de deelnemers een gevarieerd programma aan waarbij we de zuivere techniektrainingen afwisselen met spelvormen die hen leren om de aangeleerde voetbaltechnieken in de praktijk te brengen. Onze voetbalstages zijn steeds tot in de puntjes voorbereid zodat uw zoon/dochter optimaal kan genieten van zijn/haar sportkamp. Omdat de kwaliteit van onze voetbalkampen belangrijker is dan de hoeveelheid deelnemers, houden we het aantal plaatsen per voetbalstage bewust beperkt. Heeft uw zoon/dochter zin in een leerrijk en leuk voetbalkamp?  Schrijf dan nu in

Hieronder kan u alle belangrijke informatie terugvinden. Indien u vragen heeft, geef ons dan gerust een seintje.

Locatie
Excelsior Mariaburg

Campus Zwemdok

Zwemdoklei 1

Brasschaat

Data + leeftijdscategorie
28/02/22 – 04/03/22: spelers met geboortejaar 2010 tem 2016

Uur
9:30 tem 16:00 uur
Er wordt opvang voorzien vanaf 8:00 tem 17:30 uur

Dagindeling
Onze voetbalkampen zijn opgesplitst in twee onderdelen: de voormiddag gebruiken we voor het aanleren van nieuwe technieken aan de hand van een bepaald thema. De namiddag gebruiken we voor het in de praktijk brengen van deze technieken door bvb een 1vs1 te organiseren. In de namiddag voorzien we ook onze bekende ‘stationnekesdag’ , tennisvoetbal, honkvoetbal …  Op die manier is er genoeg afwisseling aanwezig om al onze spelertjes gedurende een hele week enthousiast plezier te laten maken met hun geliefde sport.

Prijs
€ 140,- / deelnemer

€ 15 korting vanaf het 2de ingeschreven gezinslid

Inschrijven kan enkel via onze website en dit tot 18 febrauri’22

Klik hier om in te schrijven

PS: zet alvast de week van 25 juli’22 ook al in uw agenda want dan organiseren we opnieuw een voetbalkamp op Excelsior Mariaburg