24 november 2020

Way to Play voetbalkamp – Krokusvakantie

Zoals reeds eerder gemeld wordt er tijdens de krokusvakantie opnieuw een voetbalkamp georganiseerd door WAY TO PLAY op onze Campus Zwemdok.

De info die wij ontvingen van Way To Play vindt u hieronder. Ook te noteren dat spelers van Excelsior Mariaburg voorrang hebben voor de inschrijving tot 9 december. Nadien wordt de inschrijving ook open gesteld voor spelers van andere clubs.


Beste ouder,

Na het succes van ons zomerkamp op Excelsior Mariaburg zijn wij blij om u te laten weten dat we tijdens de Krokusvakantie’21 opnieuw een voetbalkamp zullen organiseren op deze locatie. Net zoals bij onze algemene voetbaltrainingen, staat ook bij onze voetbalkampen ‘het gestructureerd aanleren van techniek’ centraal.

We bieden de deelnemers een gevarieerd programma aan waarbij we de zuivere techniektrainingen afwisselen met spelvormen die hen leren om de aangeleerde voetbaltechnieken in de praktijk te brengen. Onze voetbalstages zijn steeds tot in de puntjes voorbereid zodat uw zoon/dochter optimaal kan genieten van zijn/haar sportkamp. Omdat de kwaliteit van onze voetbalkampen belangrijker is dan de hoeveelheid deelnemers, houden we het aantal plaatsen per voetbalstage bewust beperkt. Schrijf dus snel in.

Hieronder kan u alle belangrijke informatie terugvinden. Indien u vragen heeft, geef ons dan gerust een seintje.

Locatie
Excelsior Mariaburg
Campus Zwemdok
Zwemdoklei 1
Brasschaat

Data + leeftijdscategorie
15/02/21 – 19/02/21: spelers met geboortejaar 2009 tem 2015

Uur
9:30 tem 16:00 uur
Er wordt opvang voorzien vanaf 8:00 tem 17:30 uur

Dagindeling
Tijdens de voormiddag voorzien wij steeds zuivere techniektrainingen. De spelers worden hiervoor na de 1ste dag in verschillende niveaugroepen gedeeld zodat iedereen training op maat krijgt.

Tijdens de namiddag concentreren we ons meer op het in de praktijk brengen van de techniek zodat spelers leren wanneer ze een bepaalde beweging kunnen uitvoeren. Dit doen we aan de hand van bijvoorbeeld 1:1 situaties en wedstrijdjes. Ook spelvormen zoals Harakiri en honkvoetbal komen aan bod.

Prijs
€ 140,- / deelnemer
€ 15 korting vanaf het 2de ingeschreven gezinslid

Spelers van Excelsior Mariaburg krijgen tem 9 december’20 voorrang bij de inschrijvingen. Niet leden van Excelsior Mariaburg kunnen zich al wel op een wachtlijst plaatsen. Vanaf 10 december worden de overige vrije plaatsen verdeeld over de spelers van de wachtlijst.

Inschrijven gaat tot 5 februari en dit  enkel via ons online webformulier 

PS: Zet alvast in uw agenda dat we tijdens de zomervakantie van 26/07/21 tem 30/07/21 ook een voetbalkamp organiseren op Excelsior Mariaburg.