15 november 2022

Way to Play voetbalkamp – Krokusvakantie

Zoals reeds eerder gemeld wordt er tijdens de krokusvakantie opnieuw een voetbalkamp georganiseerd door WAY TO PLAY op onze Campus Zwemdok.

De info die wij ontvingen van Way To Play vindt u hieronder.


Beste ouder,

De Herfstvakantie is nog maar net achter de rug maar wij tellen al terug af naar ons volgende kamp hoor! Tijdens de Krokusvakantie organiseren we weer met veel plezier een voetbalkamp op de velden van Excelsior Mariaburg!

Tijdens dit kamp komt er weer een heel ander onderdeel van techniek aan bod dan tijdens de zomervakantie zodat iedereen weer heel wat kan bijleren. Wij kijken er dan ook enorm naar uit om onze spelertjes weer de tijd van hun leven te bezorgen. Hieronder kan u alle belangrijke informatie terugvinden. Indien u vragen heeft, geef ons dan gerust een seintje.

Locatie
Excelsior Mariaburg

Campus Zwemdok – Zwemdoklei 1 – Brasschaat

Data + leeftijdscategorie
20/02/23 – 24/02/23: spelers met geboortejaar 2010 tem 2017

Uur
9:30 tem 16:00 uur
Er wordt opvang voorzien vanaf 8:00 tem 17:30 uur

Dagindeling
Onze voetbalkampen zijn opgesplitst in twee onderdelen: de voormiddag gebruiken we voor het aanleren van nieuwe technieken aan de hand van een bepaald thema. De namiddag gebruiken we voor het in de praktijk brengen van deze technieken door bvb een 1vs1 te organiseren. In de namiddag voorzien we ook onze bekende ‘stationnekesdag’ , tennisvoetbal, honkvoetbal …  Op die manier is er genoeg afwisseling aanwezig om al onze spelertjes gedurende een hele week enthousiast plezier te laten maken met hun geliefde sport.

Prijs
€ 145,- / deelnemer

€ 15 korting vanaf het 2de ingeschreven gezinslid

Inschrijven kan enkel via onze website en dit tot 12 febrauri’23

 Klik hier om in te schrijven

PS: zet alvast de week van 24 juli’23 ook al in uw agenda want dan organiseren we opnieuw een voetbalkamp op Excelsior Mariaburg