1 juli 2022

Vandalisme op en rond onze terreinen

Beste leden en sympathisanten,

Het doet ons pijn in ons blauw-witte hart te moeten melden dat de club de afgelopen weken meerdere keren slachtoffer is geworden van vandalisme. Zo werden onze sponsordoeken en -borden besmeurd met graffiti, werden er stukken uit ons nieuw kunstgrasveld gesneden, brandstichting op het B-plein van Rustoord en in het materiaalkot gepleegd, alsook beschadiging van trainingsmateriaal. We betreuren dit gebrek aan respect voor onze inspanningen en investeringen.Politie Brasschaat werd alvast op de hoogte gebracht van deze zaken (en deze worden gezien de pogingen tot brandstichting zeer ernstig genomen).

We willen van de gelegenheid gebruik maken om u te melden dat de velden privé-terrein zijn en dus niet betreed mogen worden zonder begeleiding van een trainer en enkel onder goedkeuring van de club. We hopen op uw begrip dat we hier streng in moeten zijn en dit ook betekent dat uw zoon of dochter niet kan komen voetballen op onze terreinen tijdens de vakantie.

Indien u in de buurt woont en mensen het veld ziet betreden door over de omheining te klimmen, gelieve de personen hierop aan te spreken of de politie te verwittigen. Zo hopen we onze infrastructuur te kunnen beschermen om u een optimale voetbalervaring te kunnen bieden.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Met sportieve groeten,
Het bestuur