23 oktober 2020

UPDATE : EXCELSIOR MARIABURG LAST ALLE WEDSTRIJDEN AF!

UPDATE – UPDATE – UPDATE

Het bestuur van Excelsior Mariaburg heeft heden beslist om met onmiddellijke ingang alle jeugdwedstrijden U6 tot en met U17 af te gelasten (thuis- en uitwedstrijden).

Ingevolge de eerder genomen maatregelen mogen kleedkamers niet gebruikt worden en carpoolen naar wedstrijden wordt ten zeerste afgeraden.  Bovendien zijn de Corona cijfers nog steeds in stijgende lijn. Koude en natte herfstdagen liggen in het verschiet. Met bovenstaande verplichte maatregelen en de nog steeds stijgende Corona cijfers vindt onze club het niet verantwoord om verder wedstrijden te spelen. De gezondheid van onze spelers, trainers, medewerkers en ouders staat voor onze club voorop. Wij betreuren dan ook dat Voetbal Vlaanderen voor deze halfslachtige oplossing gekozen heeft. Ter info kunnen we melden dat steeds meer teams uit onze omgeving deze beslissing nemen (KFC Brasschaat, Kalmthout SK, Excelsior Essen,…)

Trainingen zullen tot nader bericht nog wel georganiseerd worden. Hier gelden echter volgende beperkingen :

  • voor teams van middenbouw (vanaf U10), bovenbouw en seniors zijn geen ouders/bezoekers toegelaten tijdens de trainingen
  • voor teams van de onderbouw (U6 tot en met U9) verzoeken wij ook om zoveel mogelijk de spelers af te zetten en na de training terug op te pikken (kiss and ride). Tijdens de training zelf is er ook maximum 1 ouder toegelaten. Deze dient vanzelfsprekend de verplichte maatregelen van social distancing en mondmaskerplicht te volgen.

Verder dienen de eerder opgelegde maatregelen ook hier strikt nageleefd te worden. Kleedkamers blijven ook gesloten.

Onze club heeft alle begrip voor spelers die omwille van de huidige COVID-19 pandemie de trainingen voorlopig niet wensen bij te wonen. Vandaar ook dat de regeling mbt de trainingen regelmatig zal geëvalueerd worden.

Wij rekenen op het begrip van onze spelers en ouders bij deze moeilijke beslissing maar verzekeren u dat deze genomen werd met de gezondheid van al onze leden in het achterhoofd.

Hou u ondertussen gezond en blijf onze verdere communicaties volgen.

Bestuur Excelsior Mariaburg