11 november 2020

TRAININGEN U6 TOT EN MET U13

Nu de scholen vanaf maandag 16 november ook terug heropenen zal onze club ook opnieuw trainingen aanbieden voor de teams U6 tot en met U13 en dit MET INGANG VAN MAANDAG 16 NOVEMBER.

Aangezien de COVID-19 situatie nog steeds zeer ernstig is kunnen deze trainingen enkel plaatsvinden indien iedereen zich strikt aan de opgelegde regels houdt!

Voor de teams U10 tot en met U13 zijn er geen ouders toegelaten bij de trainingen. Wij vragen dan ook met aandrang dat de ouders hun aanwezigheid beperken tot “kiss and ride” en bij het brengen en afhalen de begin- en einduren van de trainingen stipt volgen.

Bij de teams van de onderbouw (U6 tot en met U9) is de aanwezigheid beperkt tot 1 ouder per speler. (handontsmetting, mondmasker en social distancing van min 1.5 m steeds verplicht!). Ook daar gaat onze voorkeur uit naar ouders die hun kinderen gewoon brengen naar en ophalen van de trainingen. Ons terrein is momenteel geen locatie om te verbroederen met de andere ouders.  Wij vragen dan ook dat alle spelers/ouders onmiddellijk na de training huiswaarts keren.

In de desbetreffende whatsapp groepen van de verschillende teams volgt er weldra meer info over de komende trainingen.

Anderzijds hebben wij alle begrip en respect indien trainers, spelers, ouders beslissen om voorlopig nog niet aan de trainingen deel te nemen.

Wij hopen alvast om met deze beslissing onze jongste spelers een perspectief te bieden in deze moeilijke periode. Anderzijds danken wij onze leden voor hun begrip bij het tijdelijk opschorten van de trainingen de afgelopen 2 weken.