31 mei 2020

Pieter Dilliën nieuwe T2 van onze 3e provincialer.

Zeer onlangs liet Marc Slootmans (T1 van onze 4e provincialer) onze club weten dat hij komend seizoen terugkeert naar Berchem Sport.

Pascal Olislagers (momenteel T2 van onze 3e provincialer) zal komend seizoen deze functie van T1 van de 4e provincialer (onze futures) overnemen.

Pascal kent de huidige kern door en door en is de geknipte persoon om komend seizoen deze jonge groep onder zijn hoede te nemen.

Hierdoor was onze club op zoek naar een vervanger voor Pascal als T2 van de 3e provincialer.

Onze club is zeer tevreden om deze opvolger gevonden te hebben in de persoon van Pieter Dilliën.

Pieter is een “voetbalbeest” in hart en nieren.

Pieter genoot zijn jeugdopleiding bij R Cappellen FC waar hij uitgroeide tot kapitein van de B-kern. Nadien voetbalde Pieter nog bij City Pirates, Belgica Edegem en Putte SK.

Ook als trainer heeft Pieter al heel wat watertjes doorzwommen. Met de U16, U17 en U19 van R Cappellen FC behaalde hij de titel. Nadien volgde een overstap naar Putte SK waar hij met deze 4e provincialer via de eindronde de promotie naar 3e provinciale wist te verzekeren. Met Putte SK kon hij het jaar nadien echter het behoud in 3e niet verzekeren.

Vorig jaar nam Pieter een sabatjaar.

Pieter zal nu binnen onze club de draad als trainer opnieuw opnemen onder de vleugels van een toffe maar vooral zeer capable T1 Roel De Beukelaer. We zij er zeker van dat Roel de perfecte leermeester is om Pieter nog verder te laten ontwikkelen in zijn trainerscarriere.

Onze club wenst Pieter en Pascal veel succes toe komend seizoen bij hun nieuwe uitdaging binnen en onze club. Ook Marc Slootmans wensen we te bedanken voor zijn sportieve inbreng bij de opstart van onze fusieclub het afgelopen seizoen.