20 januari 2021

Overlijden Hubert Van Hooydonck

Vandaag vernamen wij het overlijden van Hubert Van Hooydonck, vader van onze terreinverzorger Leo, en icoon in het bestaan van Excelsior Kaart.

Hij kwam als speler naar Exc. Kaart en vormde daar met de vorige voorzitter Edgard Joosen een duo in het eerste elftal toen nog in de Schagendreef.

Later verhuisde de ploeg dan naar de Rustoordlei. Edgard werd zoals daareven vernoemd voorzitter, maar daar kon hij op de geweldige steun rekenen van zijn boezemvriend Hubert.

Was er een klus uit te voeren, kon je steeds terecht bij hem. Hij was mede de bezieler van de bouw van de kleedkamers op Excelsior Kaart, die tot vorige maand nog in gebruik waren.

Hubert was ook afgevaardigde bij verschillende elftallen. Ook zijn echtgenote (samen met de echtgenote van Edgard ) zorgden jaren voor de ontvangst van de scheidsrechters. En zijn kinderen waren ook graag geziene gasten op de Kaart. Enkele jaren geleden ging het met de gezondheid achteruit, maar toch kwam hij nog eenmaal naar zijn geliefde Kaart, toen zijn kleinzoon er een wedstrijd speelde met S Gravenwezel.

Aan de ganse familie en vele vrienden veel sterkte, en Hubert zorg daarboven dat de kleedkamers in orde zijn.