1 april 2020

Onze Toptransfers!

Onze club is zeer tevreden te kunnen melden dat alle kernspelers en technische staf zich geëngageerd hebben om ook komend seizoen deel uit te maken van onze club.

Onze club ziet dit alvast als de best mogelijke transfers die konden gedaan worden!

Terwijl andere clubs soms meer dan een elftal aan nieuwe spelers binnenhalen doet het ons enorm plezier dat onze spelers – niettegenstaande velen hoog op het verlanglijstje stonden van andere clubs gezien het prachtige seizoen – hun vertrouwen schenken aan onze club en de missie en visie waar wij voor staan. Onze jonge groep zal ook komend seizoen volop haar kansen krijgen om zich opnieuw te bewijzen op en naast het veld. Zelden zagen we ook naast het veld zo een hechte vriendengroep. In de media gaan de laatste weken vele stemmen op om het amateurvoetbal te laten terugkeren naar de basis. Onze club is fier om deze weg al enige tijd ingeslagen te zijn!

Het moet dan ook niet verwonderen dat onze club zelf geen nieuwe spelers aangetrokken heeft om de kern naar volgend seizoen toe te vergroten.

Ook de technische staf die afgelopen jaar fantastisch werk leverde blijft op post om dit mooie verhaal verder te schrijven;

U zal in de pers dan ook weinig of niets lezen over de transferbezigheden van onze club maar bij deze bent u dan ook op de hoogte van al onze toptransfers!