3 februari 2020

Gratis Open Training Jeugdteams – zondag 15 maart 2020

 

De afgelopen maanden noteerden wij dat onze club hoog op het verlanglijstje staat voor nieuwe jeugdspelers.

Het fusieproject dat eind vorig seizoen boven de doopvont gehouden werd spreekt duidelijk zeer veel mensen aan.

Aangezien quasi al onze teams volledig volzet zijn hebben we dan ook heel wat spelers moeten teleurstellen (zeker en vooral bij de teams U6 tot en met U12)

Onze club heeft de intentie om volgend seizoen enkele extra jeugdteams in competitie te brengen om zo beter aan de grote vraag te kunnen voldoen. Voor onze club is het dan anderzijds belangrijk om tijdig te kunnen inschatten waar een extra team kan gevormd worden.

Als eerste stap naar de eventuele nieuwe jeugdspelers voor volgend seizoen organiseert onze club op ZONDAG 15 MAART een Open Training Jeugd  voor de reeksen U6 (5-jarigen) tot en met U13 (12 jarigen).

Tijdens deze open training kunnen alle geïnteresseerde spelers een training meedoen samen met een delegatie van onze huidige spelers. Een perfecte manier om kennis te maken met onze club!

Na de training hebben de ouders de mogelijkheid om hun zoon of dochter te pré-registreren bij onze club.

Door deze pré-registratie hebben zij de voorkeur om vrije plaatsen in te nemen van zodra deze beschikbaar worden na het huidige seizoen.  Spelers die nadien komen zullen verder op de wachtlijst staan.

Verder kunnen wij de ouders van spelers die nu nog aangesloten zijn bij een andere club informeren mbt de te ondernemen formaliteiten voor een mogelijke transfer naar Excelsior Mariaburg. Ook staan wij dan ter beschikking voor alle andere vragen van praktische aard.

Wanneer de open training van uw zoon of dochter plaatsvindt leest u in onderstaande flyer.

Om praktische redenen vragen wij om indien mogelijk de deelname op voorhand even te bevestigen via werner.cruysweegs@excelsiormariaburg.be