24 april 2023

Galabal – zaterdag 6 mei 2023

Nu het voetbalseizoen 2022-2023 bijna op haar einde loopt is het weer tijd voor ons alom bekende Excelsior Mariaburg Galabal.

Met veel trots kunnen wij wederom terugkijken op een succesvol seizoen waarbij er op zowel sportief als extra-sportief tal van mijlpalen gerealiseerd werden.

Het Excelsior Mariaburg Galabal is voor ons niet alleen een gelegenheid om terug te kijken op het seizoen en te vieren wat wij als club bereikt hebben, maar het is vooral een kans om onze dankbaarheid te tonen aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze fantastische club.

Graag nodigen wij jullie uit voor dit niet te missen evenement met een à volonté BBQ, verzorgd door Slagerij Scheltjens, op zaterdag 6 mei in de kantine van Campus Rustoord om er samen met ons een fantastische avond van te maken. Ontvangen doen we jullie met open armen vanaf 18:00 met een glaasje bubbels of fruitsap.

Inschrijven kan tot en met 01/05 via e-mail aan evenementen@excelsiormariaburg.be met vermelding GALABAL + namen en vermelding van de menu.

Hopelijk tot dan!
Excelsior Mariaburg