30 juli 2021

Corona Regels

Op onze club gelden nog steeds een aantal ongewijzigde Corona regels welke zopas nogmaals bevestigd werden door de gemeente Brasschaat. Niet naleving kan leiden tot boetes.

Samengevat :

Mondmaskers: zijn nog steeds verplicht. Enkel tijdens het sporten mag je het afzetten. Alle regels hierover kan je terugvinden onder punt 4.2.5 in het basisprotocol (https://www.sport.vlaanderen/media/17718/basisprotocol-sport.pdf ). Hierin is sinds 27 juni niets meer veranderd.

Handgel: te gebruiken bij het binnenkomen en bij het buitengaan. Onze club voorziet meerder handgel dispensers naast het terrein, aan de kleedkamers en in de kantine

Consumptie: de cafetaria’s vallen onder het horeca protocol van drankgelegenheden (https://heropstarthoreca.be/drinkgelegenheden-9-juni/ ). Dus enkel verbruik van dranken al zittend. Ook tijdens wedstrijden en evenementen mag drank afgehaald worden aan de toog maar dient men nadien te gaan zitten om de dranken te consumeren. Drank staand langs het veld is dus nog steeds niet toegestaan.