18 september 2020

Covid-19 maatregelen op onze club!

Beste spelers, beste ouders, beste supporters

Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom maar…
graag maken wij jullie er attent op dat onze club ingevolge de COVID-19 pandemie zeer strenge richtlijnen dient te volgen zoals gesteld in de protocollen van Voetbal Vlaanderen en Horeca Vlaanderen. Bovendien heeft de gemeente Brasschaat nog een aantal extra striktere  maatregelen opgelegd.

Wanneer u één van onze campussen betreedt zal u merken dat er van onze club uit hard gewerkt werd om de nodige affiches aan te brengen die wijzen op de verplichte maatregelen. Verder werden er op verschillende plaatsen “looplijnen” voorzien.

WIJ VRAGEN U DAN NU OOK ALVAST OM DE OPGELEGDE MAATREGELEN NA TE LEVEN.
HEB AUB RESPECT VOOR DE VRIJWILLIGERS DIE JULLIE WIJZEN OP DEZE MAATREGELEN. DIT BESPAART U EN DE CLUB ENORME BOETES EN IN HET SLECHTSTE GEVAL EEN VERBOD TOT VERDERE OPENING VAN DE ACCOMMODATIE!

Er zullen regelmatig controles plaatsvinden.

Gelieve zeker nota te nemen van volgende key-points.
1. mondmasker is steeds verplicht (ook naast het terrein) tenzij u zit en consumeert in de kantine of het buitenterras.
2. Wanneer u onze campussen betreedt bij de wedstrijden dient u zich steeds te registreren aan de inkom met o.a. het uur van aankomst. Wanneer u de campus verlaat dient u het uur van vertrek ook te registeren (= verplichting van de gemeente Brasschaat)
3. Het consumeren van drank en snacks kan ENKEL ZITTEND. Het is verboden om drank of een snack aan te schaffen en deze rechtstaand te nuttigen .
4. De kleedkamers / douches zijn gesloten voor alle teams. Wij vragen de bezoekende teams om zelf gevulde drinkbussen te voorzien voor de spelers.
5. Wanneer u consumeert in de kantine of op het buitenterras dient u zich bijkomend te registreren via de QR code die beschikbaar is op iedere tafel of via www.horecamelder.be
6. Aangezien er enkel zittend mag geconsumeerd worden heeft de kantine een maximum capaciteit die gelijk is aan het aantal beschikbare stoelen.
Bij slecht weer is de kantine dus geen schuilplaats …

Verder zijn natuurlijk ook de gekende maatregelen van social distancing, hand hygiëne, toegelaten bubbels enz ook steeds van toepassing.

Ook voor onze club zijn dit zeer moeilijke maatregelen en hierbij rekenen wij alvast op jullie medewerking.